Start fresh - Vihkokauppa

Tervetuloa Vihkokaupan blogiin

Vihkokauppa on tamperelainen paperikauppa, jonka valikoiman punainen lanka on tuoda iloa ja selkeyttä elämään. Hämeenpuistossa sijaitsevan kivijalkaliikkeen lisäksi Vihkokaupalla on myös verkkokauppa.

Vuoden 2016 maaliskuusta saakka toimineella Vihkokaupalla on ympärillään lämminhenkinen yhteisö niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Näiden rinnalle olen kaivannut paikkaa, jossa esimerkiksi erilaiset tuote-esittelyt olisivat helposti kaikkien löydettävissä. Tästä blogista tulee nyt sellainen!

Koitan pitää kirjoittelukynnyksen matalana, joten sen ihmeellisempiä suuntaviivoja ei blogilla ainakaan toistaiseksi ole. Usein on mielessä ollut muitakin asioita, joita kirjoittaisin blogiin, jos sellainen olisi. Mielelläni otan vastaan myös toiveita kirjoitusaiheista tai kysymyksiä, joihin voin täällä blogissa vastailla.

Blogin menusta löydät kohdan, josta voit tilata ilmoituksen blogin julkaisuista sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan!

Tärkeät linkit

vihkokauppa.com

FB-ryhmä

Facebook

Instagram

Kuva: Vihkokaupan tilauksien mukana lähtenyt kortti tammikuulta 2019.

Tietoa kirjoittajasta

Sandy Talarmo

Olen Sandy Talarmo. Minulla on paperitarvikkeiden erikoisliike nimeltä Vihkokauppa. Toimin myös koulutettuna life coachina ja pienyrittäjien mentorina. Kaiken tekemiseni ytimessä on ilo, selkeys ja uskallus elää omalta tuntuvaa elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s