Kirje itselle - Vihkokauppa

Aloita päiväkirja kirjeellä

Juttelimme Vihkokaupalla kirjepapereista ja kirjeiden kirjoittamisesta. Muistelin, kuinka olin life coach -opintojen alussa kirjoittanut itselleni kirjeen avattavaksi vuoden kestävien opintojen päätteeksi.

Kirjoitin, mitä ajattelin sillä hetkellä tulevan vuoden tapahtumista ja kuvittelin, millaista elämäni on vuoden kuluttua, kun olen valmistunut. Tuota kokemusta on vaikea selittää, joten voin vain suositella kokeilemaan itse.

Aloitin muutama viikko sitten päiväkirjan. Keksin, että voisin nyt päiväkirjan alussa kirjoittaa itselleni kirjeen, jonka laitan kuoreen suljettuna päiväkirjan takakannessa olevaan taskuun. Saan avata kirjeen, kun päiväkirja tulee täyteen.

Saatan varmuuden vuoksi kirjoittaa itselleni muistutuksen kirjeestä päiväkirjan toiseksi viimeiselle aukeamalle. Viimeisen aukeaman jätän kirjeen herättämien ajatusten kirjoittamista varten.

Tällaisen kirjeen voi hyvin kirjoittaa myös esimerkiksi kalenterin loppuun. Vuodenvaihde on muutenkin sellainen hetki, jossa usein luodaan katsaus menneeseen ennen kuin tähyillään taas tulevaan.

Kortti mukaan

Ostan itselleni usein postikortteja, kun kortissa on jokin itseäni sillä hetkellä puhutteleva kuva tai teksti. Ajattelin laittaa kirjeen mukana kuoreen myös yhden tällaisen kortin. Uskon, että kortin kuva tulee kuorta avatessa herättämään sellaisiakin muistoja ja tunnelmia, joita en juuri nyt osaa kirjeeseen kirjoittaa.

Taitetussa kortissa on ihan mukavasti tilaa pienen kirjeen kirjoittamiselle, joten se voi olla kiva vaihtoehto kirjepaperille.

Kirjepaperit Vihkokaupassa
Kortit Vihkokaupassa

Olen kirjoittanut päiväkirjan aloittamisesta My flat white moments -blogiini.

Tietoa kirjoittajasta

Sandy Talarmo

Olen Sandy Talarmo. Minulla on paperitarvikkeiden erikoisliike nimeltä Vihkokauppa. Toimin myös koulutettuna life coachina ja pienyrittäjien mentorina. Kaiken tekemiseni ytimessä on ilo, selkeys ja uskallus elää omalta tuntuvaa elämää.

2 vastausta artikkeliin “Aloita päiväkirja kirjeellä”

 1. Heipat!

  Voin todella suositella.. Päiväkirjan lisäksi olen kiinnittänyt kaksipuoleisella teipeillä näitä kirjeitä valokuvakirjoihin (Toimii silloinkin hyvin, kun on tehnyt kirjan nopeasti ilman tekstejä, jolloin kirje voi sisältää kuvailuja ja muistoja vähän laajemmin kuvien ajankohdasta ym.).

  Tätä kirjoittaessa tuli mieleen, että yksi kiva idea voisi olla synttäripäiväksi kirjeen kirjoittaminen omalle lapselle, kummilapselle, omalle vanhemmalle tai muulle tärkeälle ihmiselle. Ja kohta tulee äitienpäivä, jolloin taidan kirjoittaa kirjeen nimenomaan itselle- Kiitos muistutuksesta! Varsinkin se söpö ”haaveilevat puput”-kirjepaperi ja kaikki perhosaiheiset valikoimastasi ovat omia suosikkeja.

  Nostalgisia hetkiä kaikille kirjeistä innostuneille tai niitä kokeileville!

  Sari

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s