Siirtokuvia pakkausteipillä

Tämä on helppo ja hauska tapa tehdä siirtokuvia esimerkiksi ATC-kortteihin tai art journaleihin. Tarvitset vain kirkasta pakkausteippiä, kuvan ja lautasellisen lämmintä vettä. Kuva voi olla joko leikattu lehdestä tai tulostettu itse.

Liimaa pakkausteippi kuvan päälle mahdollisimman tiiviisti. Voit hangata teipin kiinni kuvaan jollain tylpällä esineellä, joka ei naarmuta teipin pintaa.

Täytä lautanen lämpimällä vedellä, upota teippi veteen ja liota paperi irti teipistä. Mitä pidempään teippi on vedessä, sitä helpommin paperi lähtee irti. Loput paperit ja liiman voi hieroa teipistä vaikka sormella.

Siirtokuva pakkausteipillä - Vihkokauppa

Siirtokuva pakkausteipillä - Vihkokauppa

Nyt sinulla on hieno läpikuultava kuva käytettäväksi esimerkiksi kollaaseissa. Laita teippi kuivumaan esimerkiksi talouspaperille tai liinalle liimapuoli ylöspäin. Kuva kerää helposti pölyä pintaansa, joten jos kuva ei ole menossa heti käyttöön, se kannattaa säilyttää muovitaskussa.

Paperin ja musteen laatu voivat vaikuttaa lopputulokseen. Kannattaa kokeilla erilaisia kuvamateriaaleja.

Kuvan liimaamisessa olen käyttänyt kirkasta gel mediumia. Pakkausteipin päälle voi piirtää ja kirjoittaa maalikynällä.

Tietoa kirjoittajasta

Sandy Talarmo

Olen Sandy Talarmo. Minulla on paperitarvikkeiden erikoisliike nimeltä Vihkokauppa. Toimin myös koulutettuna life coachina ja pienyrittäjien mentorina. Kaiken tekemiseni ytimessä on ilo, selkeys ja uskallus elää omalta tuntuvaa elämää.

Yksi ajatus artikkelista “Siirtokuvia pakkausteipillä”

Jätä kommentti